Vacatures

IDEAAL is een hecht bedrijf met mensen die al jaren samenwerken. Je krijgt veel zelfstandigheid bij het uitvoeren van je werk en geen dag is hetzelfde. Vanuit onze standplaats in Horst maken we machines voor bedrijven in heel Europa, Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Op zoek naar een ideale baan? Check gauw onze vacatures!

WIJ HEBBEN IDEAAL WERK VOOR JOU!

 • Machinebouwer

  Machinebouwer: wij hebben IDEAAL werk voor jou!

  We horen je denken… waarom zou jij voor IDEAAL kiezen? Simpel! Je krijgt veel zelfstandigheid bij het uitvoeren van je werk, geen dag is hetzelfde en je komt terecht in een leuk team. Eén van jouw nieuwe collega’s is Sjoerd:

   “Ik ben hier begonnen als stagiair. Dat vond ik zo leuk, dat ik ook mijn afstudeerstage bij Ideaal heb volbracht. Als je eenmaal ergens op je plek zit, dan weet je dat gewoon. Ik was dus ook ontzettend blij toen ik hoorde dat ik een contract kreeg na mijn afstuderen. Het werk, de veelzijdigheid, mijn collega’s, de sfeer: ik zou voor geen goud willen ruilen.”

  Meer weergeven

  OVER ONS

  Simpel gezegd ontwerpen èn maken wij diverse unieke machines voor de tuinbouwsector. Maar eigenlijk doen we veel meer dan dat. Probleemoplossend vermogen, ergonomie en efficiëntie maken ons specialist in ons werkgebied. Dat zorgt ervoor dat we wereldwijd opereren, maar onze werkplaats in Horst èn ons team is klein. Dat werkt voor ons ideaal!

  WAAR JIJ JE MEE BEZIG GAAT HOUDEN?

  We willen je alvast waarschuwen: bij ons is geen dag hetzelfde. Doordat we werken met een klein team, werk je op veel verschillende gebieden aan onze producten. Als machinebouwer bij Ideaal zijn jouw taken en verantwoordelijkheden onder andere:

  • Het monteren en lassen van machines of modules;

  • Het monteren en lassen van onderdelen en halffabricaten;

  • Het assembleren van (nieuwe) machines;

  • Het testen en inbedrijfstellen van een afgewerkte machine;

  • Het uitvoeren van onderhoud aan machines van klanten;

  WIE BEN JIJ?

  Als onze nieuwe collega ben je een echte teamplayer. We zijn een snelgroeiend bedrijf en wat we bereiken, bereiken we samen. Proactief, ondernemend, servicegericht en goede communicatieve én sociale vaardigheden zijn eigenschappen die helemaal bij jou passen. Voor deze functie zijn we echt op zoek naar iemand die bij ons past. We zouden het fijn vinden als je een mbo-opleiding richting werktuigbouwkunde of mechatronica hebt afgerond, maar dit is geen must. Wij staan er ook voor open je ons mooie vak te leren via een leer-werktraject. Ervaring met machinebouw is ook geen vereiste.

  WAT BIEDEN WIJ?

  • Een uitdagende job binnen een groeiend zelfstandig Ideaal;

  • Veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling;

  • Prettige werksfeer binnen een jong en hecht team;

  • Uitstekend salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie;

  • Een goede balans tussen werk en privé met 25 vakantiedagen & 13 ADV dagen gebaseerd op een 40-urige werkweek;

  • Goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Metaalbewerkingsbedrijf.

  Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Bel dan met Pascal Maes (077-3981256).
  Solliciteren doe je door je cv met motivatie te sturen naar Pascal via pascal@ideaal.eu.