Bloemen & planten
Trays

Contact opnemen?

Plantentrays worden in de tuinbouw veel gebruikt en hebben invloed op de groei en kwaliteit van de planten. Omdat het handmatig oppakken, transporteren en neerzetten van planttrays intensief en zwaar werk is, heeft IDEAAL Machinebouw een tweetal unieke opraapsystemen ontwikkeld om dit proces makkelijker en minder arbeidsintensief te maken. Daarbij werken we met een uniek opraapprincipe waarmee we vrijwel elke tray kunnen oprapen die bruikbaar zijn in combinatie met ieder merk en type heftruck of als zelfrijder.

Tray-opraapband heftruck

Deze opraapband is ontwikkeld om planttrays op te rapen en weg te zetten. Hij kan worden gemonteerd aan het lepelbord van een heftruck en is bruikbaar in combinatie met ieder merk en type heftruck. Hij is inzetbaar voor alle soorten plastic trays met plantenpotten en versnelt en vereenvoudigd het werk aanzienlijk!

Bekijk product

Tray-opraapband zelfrijdend

In bedrijven waar nog veel handwerk wordt verricht, kan deze zelfrijdende opraapband van IDEAAL Machinebouw een goede uitkomst bieden. Je kunt achter de zelfrijdende opraapband aanlopen, daardoor hoef je niet steeds te bukken om de planttrays op te rapen. Doordat deze op werkhoogte aangeleverd is deze band ergonomisch.

Bekijk product

Onze product voordelen

Betere arbeidsomstandigheden

De opraapbanden vereenvoudigen intensief handwerk

Arbeidsbesparing

Minder mankracht nodig voor dezelfde werkzaamheden 

Alle soorten trays

Bruikbaar voor vrijwel elk type, afmeting of vorm tray

Op iedere heftruck

Bruikbaar in combinatie met ieder merk en type heftruck